Ajuntament de Portell

Salutació de l'Alcalde

Benvolgut internauta:

En primer lloc m'agradaria agrair-te la curiositat o l'interès que t'ha dut ha entrar en aquesta pàgina. Espere que després de la visita virtual del nostre municipi siguem capaços d'impregnar-te de la màgia i la il•lusió que per a la realització d'aquesta ens ha guiat.

Portell és un menut municipi quant a habitants; 260, però gran quant a il•lusions i com es diu en aquesta època de la globalització i en l'era de les noves tecnologies allò que no esta en Internet no existeix i nosaltres volem SER i ESTAR.

Portell és un municipi amb història. Comptem amb una zona amurallada que s'ha declarat Bé d'Interès Cultural (BIC),un Centre d'interpretació templària ,un museu tèxtil i paratges naturals de gran interès que recentment han estat declarats Paratge Natural Municipal. És el barranc de la Rambla Celumbres. També cal destacar la pedanía de la Albareda; poblat abandonat i moltes més coses que no es poden plasmar en imatges: la qualitat de les seues gents ,el sabor del seu pa i els seus embotits i la tranquil•litat d'un passeig pels seus carrers o els seus camps.

Només em resta de nou agrair-te el teu interès i desitjar que després d'aquesta visita guiada siguem capaços de despertar la teua curiositat per conèixer in situ aquest municipi les seues terres i les seues gents, creiem que veritablement val la pena, esperem no defraudar-te.

Álvaro Ferrer Ferrer

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Portal desenrotllat amb Drupal